Pakej singapore 2024/2025
paling lengkap, SELESA & exclusif
(private & JOINED TRIP DARI JB)

Pakej Trip USS & Singapore Day Trip 2024 Private Dari JB, Paling Lengkap, Eksklusif Termasuk USS Singapore Tickets, Penginapan Homestay & Hotel Di Johor Bahru & Pengangkutan Sedan, MPV, Bas.
Trip Company, Trip IPTA/IPTS, Trip Sekolah, Trip Family

kenapa pilih ADAMANI TRAVEL KE SINGAPORE?

PAKEJ premium dengan harga murah & bajet

Ingin Melancong Ke Singapore Pada Harga Terendah? Kamilah Yang Anda Cari Dengan Menawarkan PAKEJ PREMIUM Pada Harga BAJET. Kami menjadi pilihan UTAMA Rakyat Malaysia ke Singapore secara Private Trip.

private tour

Anda melancong Dengan Group Anda Sendiri. Privasi membuatkan anda lebih selesa, lebih seronok dan lebih privasi berbanding joined tour. Menjimatkan Masa Anda Berbanding Dengan Menaiki Bas Untuk Bergerak Ke Destinasi ke satu Destinasi Dengan Harga Yang Berbaloi ‘KENAPA PILIH YANG SUSAH’?

Makanan Yang Sedap & Halal

Kedai Makan di Singapore yg kami bawakan memang sedap, halal, popular & disukai orang Malaysia.

PEMANDU Mesra & Berpengalaman

Kesemua Pemandu Kami Dari Warganegara Malaysia dan Fasih Berbahasa Melayu. Tak perlu risau pasal sesat jalan semasa di sana, pemandu kami sangat mahir selok belok di Singapore. Yang penting confirm best & mesra.

lokasi Homestay & HOTEL yang Strategik

Kedudukan Homestay & Hotel Yang strategik di bandar Johor Bahru. Hanya 10 -15 minit Distance Ke Semua Tempat Hotspot Tourism Seperti Bazar Karat, .Legoland, Puteri Harbour, Danga Bay, Ikea, JPO, Uda Bsuiness Center, Paradigm Mall dan banyak lagi..

TRAVEL AGENCY Dipercayai & Berlesen

Syarikat Muslim. Pejabat Urusan Kami Di Johor Bahru. Syarikat ADAMANI TRAVEL SDN BHD berdaftar & Berlesen Inbound & Outbound Dari Kem Pelancongan Malaysia. sangat dikenali, servis terbaik & yang penting murah.

APAKAH JENIS PENGINAPAN & PENGANGKUTAN YANG DISEDIAKAN DALAM PAKEJ SINGAPORE iNI?

Apa Kata mereka tentang PAKEJ PERCUTIAN KE SINGAPORE kami?

6 PILIHAN PAKEJ singapore 2024 anda boleh pilih mengikut bajet anda

lebih 10,000+ rakyat malaysia memilih adamani travel UNTUK KE SINGAPORE