KENAPA ANDA PERLU PILIH adamani travel UNTUK pakej KE BANGKOK?

TOUR GUIDE BERPENGALAMAN

Driver cum Tour guide dari Thailand kami sangat mesra dan berpengalaman dalam membawa anda semua ke destinasi-destinasi yang dituju.

Sesuai untuk semua

Trip ni sesuai untuk honeymoon, trip keluarga, trip Jabatan, trip sekolah dan sesuai untuk pelbagai umur, dari baby sampai ke warga emas..

tempat lawatan & shopping popular

Mana kami bawa pergi? kami bawa anda shopping & melawat tempat menarik yang popular di Bandung.

TRAVEL AGENCY Dipercayai & Berlesen

Jangan risau, ADAMANI TRAVEL bekerjasama dengan team yang sangat dikenali, servis terbaik & yang penting murah. Kami Berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia & Suruhanjaya Syarikat Malaysia.

Apa Kata mereka tentang PAKEJ yang disediakan oleh kami?

PILIHAN PAKEJ & itinerari PERJALANAN KE BANGKOK 2020?

🌻PAKEJ BANGKOK 4HARI 3MALAM PRIVATE TRIP (GROUND)🌻

🔥Perbezaan Pakej Bajet VS Gold🔥
▶ Bajet Hotel 1 Star. No Breakfast
▶ Gold Hotel 3 Star. Breakfast Included

🔥Perbezaan Pakej Fullboard VS Halfboard🔥
▶ Pakej Fullboard – Lengkap Termasuk Hotel, Transport, Airport Transfer, Entrance Fee, Tour, Meal (5x)
▶ Pakej Halfboard – Hanya Termasuk Hotel, Transport, Airport Transfer sahaja.

1. HARGA PAKEJ BAJET 4H3M HALFBOARD BERMULA RM510/PAX

2. HARGA PAKEJ BAJET 4H3M FULLBOARD BERMULA RM860/PAX

3. HARGA PAKEJ 4H3M GOLD HALFBOARD BERMULA RM600/PAX

4. PAKEJ 4H3M GOLD FULLBOARD BERMULA RM950/PAX

PAKEJ FULLBOARD TERMASUK
✅Hotel
✅Transportation
✅Airport Transfer
✅Tour
✅Entrance Fees
✅Meal (8x)

PAKEJ HALFBOARD TERMASUK
✅Hotel
✅Transportation
✅Airport Transfer
✅Tour

PAKEJ TIDAK TERMASUK
❎Travelling Insurans
❎Tiket Flight
❎Perbelanjaan Peribadi
❎Makan & Minum (Jika Pakej Halfboard)

🌻PAKEJ BANGKOK 5HARI 4MALAM PRIVATE TRIP (GROUND)🌻

🔥Perbezaan Pakej Bajet VS Gold🔥
▶ Bajet Hotel 1 Star. No Breakfast
▶ Gold Hotel 3 Star. Breakfast Included

🔥Perbezaan Pakej Fullboard VS Halfboard🔥

▶ Pakej Fullboard – Lengkap Termasuk Hotel, Transport, Airport Transfer, Entrance Fee, Tour, Meal (5x)

▶ Pakej Halfboard – Hanya Termasuk Hotel, Transport, Airport Transfer sahaja.

1.PAKEJ 5H4M BAJET HALFBOARD
🔴 Bermula RM600/pax

2.PAKEJ 5H4M BAJET FULLBOARD
🔴 Bermula RM1051/pax

3.PAKEJ 5H4M GOLD HALFBOARD
🔴Bermula RM720/pax

4.PAKEJ 5H4M GOLD FULLBOARD
🔴 Bermula RM1160/pax

PAKEJ FULLBOARD TERMASUK
✅Hotel
✅Transportation
✅Airport Transfer
✅Tour
✅Entrance Fees
✅Meal (11x)

PAKEJ HALFBOARD TERMASUK
✅Hotel
✅Transportation
✅Airport Transfer
✅Tour

PAKEJ TIDAK TERMASUK
❎Travelling Insurans
❎Tiket Flight
❎Perbelanjaan Peribadi
❎Makan & Minum (Jika Pakej Halfboard)

🌻TRIP BANGKOK 4H3M WITH FLIGHT 2020 (JOINED TRIP)🌻
MISI MEMBURU BUNGA MATAHARI
.
▶ Harga Pakej : RM1599
6 Tahun ke atas

▶ RM1499 ( 3-6 Tahun)
(Extra Bed)

▶ RM799 (2-3 Tahun)
(No Bed)

▶ RM200 (2 Tahun ke bawah)
.

☑ Deposit : RM600 /pax
☑ (5 Bulan sebelum Trip Wajib Bayar 50%)
☑ 2 Bulan sebelum Trip Full Payment
.
Date Pilihan utk Tengok Bunga Matahari
.
🌻2-5 Jan 2020
🌻9-12 Jan 2020
🌻 23-26 Mac 2020

PAKEJ TERMASUK
.
✅Tiket Penerbangan Air Asia Return
✅Pengangkutan Sepanjang Trip
✅Hotel 3 Malam
✅Tiket Lawatan ( Rujuk pada program)
✅Makan sepanjang Trip (Rujuk Program)
✅Bagasi 20 kg return

.
PAKEJ TIDAK TERMASUK
.
✅Travelling Insurans

FREQUENTLY ASK QUESTION (FAQ)

Ya, Pakej kami adalah termasuk makan & minum serta tiket lawatan ke tempat yang kami akan bawa. (Pakej Fullboard sahaja)

Bayaran boleh dibuat secara online transfer atau bank-in di CDM (Cash Deposit Machine).
Perlu lampirkan bukti pembayaran, resit & maklumat lengkap peserta.

Deposit 50% seorang, dan baki bayaran/ bayaran penuh 2 bulan sebelum tarikh trip.

Anda  hanya perlu sediakan pasport. Pastikan passport anda masih aktif dan berbaki 6 bulan ke atas. 

Pastikan anda tidak mempunyai sekatan untuk keluar dari Malaysia. Buat semakan di kaunter atau website Imigresen di http://sspi.imi.gov.my/sspi/

Sebarang masalah berkaitan  pasport dan sekatan ke luar negara ini yang berlaku selepas tempahan dibuat adalah tanggungjawab individu terbabit. 

Pertama kali nak ke luar negara? Tak tahu samada perlu apply pass jenis apa?Passport ke? Ke Border pass dah cukup? Atau kalau ramai boleh apply sekali yang mana lebih menjimatkan?

✅ PASSPORT ✅

RM200 – Dewasa
RM100 – Kanak-kanak

Valid untuk 5 tahun dari tarikh dikeluarkan

Pemohon wajib hadir sendiri ke Pejabat Imigresen

Bawa IC & Surat Beranak jika kali pertama nak apply passport

Sumber Info : http://www.imi.gov.my

Tidak perlu untuk warganegara Malaysia. 

Untuk bukan warganegara Malaysia perlu mohon visa di embassy negara masing-masing. Dan perlu diuruskan sendiri.

🔵Kami syor kan anda untuk mengambil
*Travel Insurance*
(boleh booking online)
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Allianz.com.my

Aig.com.my

Etiqa.com.my

Chubtravelinsurance.com.my

Tokiomarine.com.my

Axa.com.my
👆🏻👆🏻 travel insurance

ataw gobear.com

🔵JIka mengambil Flight Air Asia
boleh add on *FLIGHT INSURANCE* sebelum booking dan ketika web checkin ( sila maklum agen 2 minggu sblm trip)

persedian berlaku Flight cancel/delay/bagasi hilang dan rosak/dll

Sila Alert‼️‼️
sekiranya anda tidak membeli Travel insurance dan Flight Insuran ,jika berlaku perkara yang tidak di ingini..Segala Kos adalah menjadi tanggungan 💯 peratus oleh pihak tuan puan .Pihak kami tidak bertanggungjawab dengan sebarang kos dalam dan luar negara.

Tukar tarikh & pakej mestilah diberitahu “2 bulan” sebelum tarikh trip & akan dikenakan caj penalti. 

Pertukararan tarikh hanya 1 kali sahaja, dibuat selewat-lewatnya “2 bulan” sebelum tarikh perjalanan.

Pertukaran tarikh atau pakej hanya sah dalam tahun tersebut sahaja.

Deposit/ bayaran penuh tidak akan dikembalikan jika mana-mana peserta membatalkan tempahan.

NO SHOW tanpa sebarang maklumat awal dikira CANCEL.

Pembatalan di atas kes kematian, kemalangan atau musibah adalah atas budi bicara pihak pengurusan berserta bukti yang sahih.

ramai rakyat malaysia telah memilih adamani travel UNTUK MELANCONG KE LUAR NEGARA & DALAM MALAYSIA

INGIN MEMBUAT TEMPAHAN PAKEJ bangkok 2020?

Hubungi kami sekarang sebelum trip penuh!

hubungi kami

Hafiz

Klik link whatsapp di bawah >>

isi borang pertanyaan

Close Menu