KENAPA ANDA PERLU join PAKEJ ke BANGKOK dengan adamani travel?

TOUR GUIDE BERPENGALAMAN

Driver cum Tour guide dari Thailand kami sangat mesra dan berpengalaman dalam membawa anda semua ke destinasi-destinasi yang dituju.

Sesuai untuk semua

Trip ni sesuai untuk honeymoon, trip keluarga, trip Jabatan, trip sekolah dan sesuai untuk pelbagai umur, dari baby sampai ke warga emas..

tempat lawatan & shopping popular

Mana kami bawa pergi? kami bawa anda shopping & melawat tempat menarik yang popular di Bandung.

TRAVEL AGENCY Dipercayai & Berlesen

Jangan risau, ADAMANI TRAVEL bekerjasama dengan team yang sangat dikenali, servis terbaik & yang penting murah. Kami Berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia & Suruhanjaya Syarikat Malaysia.

Apa Kata mereka tentang PAKEJ yang disediakan oleh kami?

APA itinerari PERJALANAN pakej KE BANGKOK 2019-2020?

*TRIP BANGKOK 5H4M*
MISI MEMBURU BUNGA MATAHARI
.
Harga Pakej : RM1899
6 Tahun keatas

πŸ‘‰πŸ»RM1599 ( 3-6 Tahun)
(Extra Bed)
πŸ‘‰πŸ»RM899(2-3 Tahun)
(No Bed)
πŸ‘‰πŸ»RM200 ( 2 Tahun ke bawah)
.

Deposit : RM500 /pax

2 bulan sebelum Trip Full Payment
.
Date Pilihan utk tengok Bunga Matahari
.
🌻30 Nov – 04 Dec 2019
🌻06-10 Dec 2019
🌻12-16 Dec 2019
🌻19-23 Dec 2019

Pakej Termasuk
.
βœ…Tiket Penerbangan Air Asia Return
βœ…Pengangkutan Sepanjang Trip

βœ…Hotel 4 Malam
βœ…Tiket Lawatan ( Rujuk pada program)
βœ…Makan sepanjang Trip (Rujuk Program)
βœ…Bagasi 20 kg return

.
Pakej Tidak Termasuk
.
βœ…Travelling Insurans
.
Tentatif Program
.
*Hari Pertama* (L/D)
.
πŸ‘‰πŸ»Pick up di Airport
πŸ‘‰πŸ»Kilang Kacang dan Kilang Madu
πŸ‘‰πŸ»Drop by for Shopping ( MBK Mall + Siam Centre // Siam Paragon)
πŸ‘‰πŸ»Lunch di Restoran Tempatan
πŸ‘‰πŸ»Dinner di Restoran Tempatan
πŸ‘‰πŸ»Check in Hotel
.
*Hari Kedua* ( B/…/D)
.
πŸ‘‰πŸ»Sarapan pagi di Hotel
πŸ‘‰πŸ»Floating Market ( Damnoen Saduak)
πŸ‘‰πŸ»Maeklong Station ( Keretapi)
πŸ‘‰πŸ»Shopping at Chatukchak
πŸ‘‰πŸ»Dinner di Restoran Tempatan ?
.
*Hari ketiga* ( B/L/D)
.
πŸ‘‰πŸ»Sarapan pagi di Hotel
πŸ‘‰πŸ»Shopping di Pratunam Wholesale Market
πŸ‘‰πŸ»Solat Di Masjid di area Aseantique
πŸ‘‰πŸ»Lawatan ke Aseatique
πŸ‘‰πŸ»Menaiki Cruise di Chao Phraya ( Optional)
πŸ‘‰πŸ»Makan Malam di Restoran Tempatan
.
*Hari Keempat* (B,L,D)
.
πŸ‘‰πŸ»Sarapan ringkas ( Keluar jam5.30am)
πŸ‘‰πŸ»Lawatan ke Strawberry Farm dan Grape
πŸ‘‰πŸ»Lawatan ke Sunflower Farm Lopburi
πŸ‘‰πŸ»Lawatan ke Palio Piazza (Khao Yai)

.
*Hari kelima* (B)
.
πŸ‘‰πŸ»Sarapan Pagi
πŸ‘‰πŸ»Checkout ke Airport

Tentatif boleh berubah mengikut kesesuaian jadual tempatan dan keadaan semasa . Pihak penganjur berhak membuat perubahan pada tentatif program

FREQUENTLY ASK QUESTION (FAQ)

Ya, Pakej kami adalah termasuk makan & minum serta tiket lawatan ke tempat yang kami akan bawa. (Rujuk Tentatif)

Bayaran boleh dibuat secara online transfer atau bank-in di CDM (Cash Deposit Machine).
Perlu lampirkan bukti pembayaran, resit & maklumat lengkap peserta.

Deposit 50% seorang, dan baki bayaran/ bayaran penuh 2 bulan sebelum tarikh trip.

AndaΒ  hanya perlu sediakan pasport.Β Pastikan passport anda masih aktif dan berbaki 6 bulan ke atas.Β 

Pastikan anda tidak mempunyai sekatan untuk keluar dari Malaysia. Buat semakan di kaunter atau website Imigresen diΒ http://sspi.imi.gov.my/sspi/

Sebarang masalah berkaitanΒ  pasport dan sekatan ke luar negara ini yang berlaku selepas tempahan dibuat adalah tanggungjawab individu terbabit.Β 

Pertama kali nak ke luar negara? Tak tahu samada perlu apply pass jenis apa?Passport ke? Ke Border pass dah cukup? Atau kalau ramai boleh apply sekali yang mana lebih menjimatkan?

βœ… PASSPORT βœ…

RM200 – Dewasa
RM100 – Kanak-kanak

Valid untuk 5 tahun dari tarikh dikeluarkan

Pemohon wajib hadir sendiri ke Pejabat Imigresen

Bawa IC & Surat Beranak jika kali pertama nak apply passport

Sumber Info : http://www.imi.gov.my

Tidak perlu untuk warganegara Malaysia.Β 

Untuk bukan warganegara Malaysia perlu mohon visa di embassy negara masing-masing. Dan perlu diuruskan sendiri.

Β 

πŸ”΅Kami syor kan anda untuk mengambil
*Travel Insurance*
(boleh booking online)
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Allianz.com.my

Aig.com.my

Etiqa.com.my

Chubtravelinsurance.com.my

Tokiomarine.com.my

Axa.com.my
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» travel insurance

ataw gobear.com

πŸ”΅JIka mengambil Flight Air Asia
boleh add on *FLIGHT INSURANCE* sebelum booking dan ketika web checkin ( sila maklum agen 2 minggu sblm trip)

persedian berlaku Flight cancel/delay/bagasi hilang dan rosak/dll

Sila Alert‼️‼️
sekiranya anda tidak membeli Travel insurance dan Flight Insuran ,jika berlaku perkara yang tidak di ingini..Segala Kos adalah menjadi tanggungan πŸ’― peratus oleh pihak tuan puan .Pihak kami tidak bertanggungjawab dengan sebarang kos dalam dan luar negara.

Tukar tarikh & pakej mestilah diberitahu β€œ2 bulan” sebelum tarikh trip & akan dikenakan caj penalti.Β 

Pertukararan tarikh hanya 1 kali sahaja, dibuat selewat-lewatnya β€œ2 bulan” sebelum tarikh perjalanan.

Pertukaran tarikh atau pakej hanya sah dalam tahun tersebut sahaja.

Deposit/ bayaran penuh tidak akan dikembalikan jika mana-mana peserta membatalkan tempahan.

NO SHOW tanpa sebarang maklumat awal dikira CANCEL.

Pembatalan di atas kes kematian, kemalangan atau musibah adalah atas budi bicara pihak pengurusan berserta bukti yang sahih.

Ya, Jadual perjalanan seperti di atas dan akan berubah mengikut keadaan semasa dan pihak kami berhak menukar jadual perjalanan tanpa sebarang notis awal.

ramai rakyat malaysia telah memilih adamani travel UNTUK MELANCONG KE LUAR NEGARA & DALAM MALAYSIA

INGIN MEMBUAT TEMPAHAN PAKEJ bangkok 2019-2020?

Hubungi kami sekarang sebelum trip penuh!

hubungi kami

Hafiz

Klik link whatsapp di bawah >>